Gift €33.270 dankzij VriendenLoterij

Terug naar overzicht

Gift €33.270 dankzij VriendenLoterij

Nationale Hoorstichting ontvangt 33.270 euro dankzij VriendenLoterij

Den Haag, 8 november 2017 – De Nationale Hoorstichting heeft 33.270 euro ontvangen van de VriendenLoterij, dankzij het televisieprogramma ‘Keep It Cool’ van SBS6. Giel Beelen streed samen met twee vrienden in de zenuwslopende spelshow mee voor een zelfgekozen goed doel. Afgelopen dinsdag wist hij zijn hoofd cool te houden en met zijn deelname 33.270 euro te verdienen voor de Nationale Hoorstichting.

Giel Beelen: “Ik speel mee voor de Nationale Hoorstichting, omdat ik als DJ als geen ander weet hoe belangrijk een goed gehoor is. De Nationale Hoorstichting richt zich onder andere op jongeren die vaak festivals bezoeken en geeft hen voorlichting over gehoorschade en hoe dit voorkomen kan worden. Ik hoop hen met dit geldbedrag te helpen in het verder verspreiding van deze boodschap.”

Heine van Wieren (directeur Nationale Hoorstichting): “We zijn ontzettend blij met deze bijdrage. Giel Beelen, bedankt! Dit geld gaan we inzetten voor de preventie van gehoorschade bij kinderen en jongeren.”

Nationale Hoorstichting en de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt de Nationale Hoorstichting dankzij haar deelnemers. Sinds 2008 ontving de organisatie ruim € 2,3 miljoen euro voor de preventie van gehoorschade.

 

Keep It Cool

Keep It Cool is een zenuwslopende spelshow waarin BN’ers strijden tegen hun eigen hartslag. Voor elke vraag of opdracht krijgt de gast 200 hartslagen. Elke overgebleven hartslag is geld waard. En hoe meer hartslagen er overblijven, hoe meer er te winnen valt voor een goed doel gesteund door de De VriendenLoterij. Nick Schilder presenteert dit SBS6-programma.

Categorieën: